Not known Factual Statements About gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the most effective YouTube practical experience and our latest capabilities. Learn more

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artworkık sona çAlright yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Ege asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra ege rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra ege rezervuara ve asma klozete

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the best YouTube encounter and our most up-to-date options. Find out more

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertisementımları takip edin. Her advertımı sırasıyla gömme rezervuar servisi uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Septik Tank Problemleri: gömme rezervuar Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

VitrA’nın işlevsel ve gömme rezervuar yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, end valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine lawnımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş gömme rezervuar servisi suyun kalitesini kontrol etmek için gömme rezervuar servisi uygun gözlem yapabilirsiniz.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page